Speelgoedbank Delft nu ook open op woensdagmiddag

Logo voedselbank DelftNaast de Voedselbank, de Kledingbank, de Vakantie en de Non-foodbank beschikt Delft sinds dit jaar ook over een Speelgoedbank. Een initiatief van Kiwanis Delft’s Blauw.

Via bijvoorbeeld de Voedselbank krijgen kinderen t/m 12 jaar rond hun verjaardag een speelgoedbon om speelgoed te komen uitzoeken bij de Speelgoedbank. Afhankelijk van beschikbaarheid van speelgoed mogen ze samen met hun ouder(s) een groot stuk speelgoed en een klein stuk speelgoed uitzoeken en altijd een boekje uit de bibliotheek.

De Speelgoedbank bevindt zich in Delftstede en is geopend op zaterdagen van 10:00 - 13:00 uur en op woensdagmiddagen van 14:00 - 16:00 uur. Het is een initiatief dat wij van harte ondersteunen. Onder meer met het speelgoed dat we via de non-foodbank verkrijgen.

Verbonden blijven. Ook op 1,5 meter

Vorig jaar september trad Melchior Kerklaan aan als de nieuwe RK-stadsdiaken. Een ongelukkige val van de trap hield hem drie maanden thuis.

Daarna hield corona hem lang aan huis gekluisterd. De diakenwijding door de bisschop van Rotterdam is daardoor nog even uitgesteld. Het gaf hem tijd om zich voor te bereiden op de periode na de lockdown. Om na te denken over: andere activiteiten of activiteiten anders? En: hulp van krachtpatsers is welkom!

Lees verder