Actie “Geef ze de vijf” – Vakantiebank Delft

In de maanden mei en juni, wanneer velen van u het vakantiegeld ontvangen, vraagt Vakantiebank Delft weer aandacht voor de actie ‘Geef ze de Vijf’:
Vijf euro van uw vakantiegeld helpt ons om een mooie vakantie-ervaring te realiseren voor gezinnen die hiervoor zelf financieel geen mogelijkheden hebben.

Doet u mee?
U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL 67 ABNA 0620 389 141
t.n.v. RK Stadsdiaconaat Delft e.o. o.v.v. Vakantiebank Delft ‘Geef ze de Vijf’.

Namens alle cliënten van Vakantiebank Delft… Alvast bedankt!

Speelgoedbank Delft nu ook open op woensdagmiddag

Logo voedselbank DelftNaast de Voedselbank, de Kledingbank, de Vakantie en de Non-foodbank beschikt Delft sinds dit jaar ook over een Speelgoedbank. Een initiatief van Kiwanis Delft’s Blauw.

Via bijvoorbeeld de Voedselbank krijgen kinderen t/m 12 jaar rond hun verjaardag een speelgoedbon om speelgoed te komen uitzoeken bij de Speelgoedbank. Afhankelijk van beschikbaarheid van speelgoed mogen ze samen met hun ouder(s) een groot stuk speelgoed en een klein stuk speelgoed uitzoeken en altijd een boekje uit de bibliotheek.

De Speelgoedbank bevindt zich in Delftstede en is geopend op zaterdagen van 10:00 - 13:00 uur en op woensdagmiddagen van 14:00 - 16:00 uur. Het is een initiatief dat wij van harte ondersteunen. Onder meer met het speelgoed dat we via de non-foodbank verkrijgen.