Vakantiebank Delft: Geef ze de Vijf!

GeefZeDeVijfAfbeelding
In mei, wanneer velen van u het vakantiegeld ontvangen, vraagt Vakantiebank Delft weer uw aandacht voor de actie ‘Geef ze de Vijf!’.

In Delft leven veel gezinnen onder het sociaal minimum inkomen. Zij worden dagelijks geconfronteerd met financiële en sociale problemen. Voor deze gezinnen organiseert Vakantiebank Delft dagjes uit en korte vakanties.

In de voorjaarsvakantie is er voor de kinderen van de Voedselbank een bowling-activiteit georganiseerd en voor alleenstaanden een heerlijke high tea. In maart zijn een aantal gezinnen met jonge kinderen een lang weekend weg geweest naar vakantiepark Molenwaard, waar zij veel plezier hebben gehad. Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor twee gezellige dagjes uit en voor komende zomer staan er ook weer een aantal vakanties in de planning.

Daarbij hebben wij uw hulp weer hard nodig. Vijf euro van uw vakantiegeld helpt ons om een mooie vakantie-ervaring te realiseren voor mensen die hiervoor zelf financieel geen mogelijkheden hebben.

Doet u mee?

In de maand mei staan er in alle kerken collectebussen waar u uw bijdrage in kunt doen.

Wilt u liever overmaken? Dat kan ook:
Rekeningnummer NL 67 ABNA 0620 389 141
t.n.v. RK Stadsdiaconaat Delft e.o.  
o.v.v. Vakantiebank Delft ‘Geef ze de Vijf’.

Alvast veel dank namens alle cliënten van Vakantiebank Delft!

Geplaatst in Actueel.