Vrijwilligersborrel bij ‘Onder Ons’

Vrijwilligersborrel bij partycentrum ‘Onder Ons’

Het is belangrijk om zo nu en dan tegen alle vrijwilligers “dank je wel” te zeggen. “Dank je wel voor al het werk dat je voor ons doet en voor tijd die je aan het Stadsdiaconaat geeft”. Want het is waar: onze vrijwilligers steken stuk voor stuk veel vrije tijd in de activiteiten van het Stadsdiaconaat. Zonder vrijwilligers zijn we nergens! Dat mag niet vergeten worden.

Met dit gegeven in het achterhoofd werd er op 3 september bij partycentrum ‘Onder Ons’ een borrel voor alle vrijwilligers georganiseerd. Het bleek bij de voorbereidingen dat Jan Zimmerman, de eige¬naar van ‘Onder Ons’, iemand die ons werk een warm hart toedraagt, deze borrel voor ons wilde verzorgen als sponsoring. Super geweldig natuurlijk. Jan, fantastisch! Heel erg bedankt!

Het weer zat mee, dinsdagmiddag 3 september, tussen 17.00-19.00 uur waren we welkom bij ‘Onder Ons’. Heerlijk in de zon of een beetje in de schaduw op het terras gezeten, werden we door de medewerkers van ‘Onder Ons’ met drankjes en heerlijke hapjes verwend. De aanwezigen genoten van het weer en van elkaars gezelschap. Er werd druk met elkaar gesproken en ervaringen tussen de verschillende werkvelden werden uitgewisseld.

Onze huisfotograaf Johan Willems die foto’s maakte van de borrel had nog een speciale foto bedacht. Vanaf de 12de verdieping van zijn flat kijkt hij uit over de ijsbaan (die wanneer er niet geschaatst wordt een groot grasveld is) en ‘Onder Ons’. Hij vroeg ons om wanneer hij op het balkon met de telelens klaar zat om midden op het grasveld te gaan staan en te zwaaien. Het is een leuke foto geworden die u vast tussen de serie foto’s van de borrel zult aantreffen. Van deze foto is trouwens ook de nieuwe poster gemaakt in het kader van werving van vrijwilligers voor RKSD.

Nogmaals dank aan alle vrijwilligers voor jullie inzet. Dank aan Jan Zimmerman voor het sponsoren van de borrel.

Jan Lamberts, voorzitter RKSD

 

 

Geplaatst in Actueel.