RABO-bank Sponsorfietstocht

Doe mee aan de Rabobank Sponsorfietstocht ten bate van De Jessehof.

Op zondag 23 september vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor het Interkerkelijk Diaconaal Centrum “De Jessehof” hier in Delft. Wilt u ons centrum steunen fiets dan ook mee!

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Zuid-Holland Midden, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen. Dat is het idee achter de Rabobank Sponsorfietstocht.

Meefietsen voor De Jessehof

Voor iedereen die namens “De Jessehof” meefietst, stort de bank € 10,00 op de rekening van “De Jessehof” De Jessehof is een diaconaal centrum dat eind 2011 gestart is vanuit een interkerkelijk initiatief. Drie ochtenden per week is iedereen welkom voor een kop koffie en een gesprek. De christelijke spiritualiteit is de kracht die het diaconaal centrum drijft. De bemensing van het centrum gebeurt door vrijwilligers, een project coördinator en diverse pastores. De kerken steunen dit project, maar voor de huur van het pand en de exploitatie kunnen we de inkomsten van deze sponsortocht goed gebruiken.

Mobiliseer de hele familie

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kunt u daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens de Jessehof deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden

Het fijnst vinden we het u zich aanmeldt bij Anita van Velzen, coördinator van de Jessehof. U kunt een email met naam/namen en adresgegevens sturen naar: info@jessehof.nl. Ook bestaat er de mogelijkheid dat u zich inschrijft op de Jessehof op dinsdag-, donderdag- en zaterdagmorgen. Dan kunt u gelijk kennismaken met dit unieke Delftse project. De Jessehof kunt u vinden op de hoek Nieuwe Langendijk/ Burgwal. Het adres is Burgwal 50. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.jessehof.nl. Vermeld ook met hoeveel personen u deelneemt. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 augustus.Half september krijgt u dan informatie over de fietstocht.

Meer informatie

Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vindt u meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/zuid-hollandmidden.

 

 

Geplaatst in Actueel, Jessehof.