Ciro Bonnano

foto ciro

Ciro is niet meer. Onze goedlachse Italiaanse vriend heeft op 10 augustus 2015 ervoor gekozen om uit het leven te stappen. We blijven verdrietig en met veel vragen achter. We leven intens met zijn 4 kinderen en hun moeder mee!

Ciro werd op 7 november 1968 geboren in Napoli, Italiƫ. Hij kwam naar Nederland, trouwde en kreeg samen met zijn vrouw 4 kinderen, 3 dochters en een zoon. Vijf jaar geleden ging het stel uit elkaar. Bonnano was er kapot van. Ondanks alles behield Bonnano het contact met zijn kinderen. Hij was dol op ze. Hij liet geen kans onbenut om ze te vertellen hoe lief en geweldig hij ze vond. Ook tegen anderen sprak hij altijd vol liefde over zijn kinderen. Vooral de jongste twee dochters zag hij regelmatig, die kwamen iedere week op een vaste dag langs en hier keek Ciro de hele week naar uit.

Ciro had veel zorgen en psychische klachten, maar hij gaf aan dat dit allemaal van hem af gleed als de kinderen er waren, hij was dan compleet en gelukkig. Ook met zijn ex-partner en moeder van zijn kinderen had Ciro een goed contact. Hij had steun aan haar en hij was blij dat zij nog altijd goede vrienden waren.

Daarnaast speelde het geloof een grote rol in zijn leven, hij putte er veel steun en kracht uit. Bonnano gaf altijd aan dat als hij in een dip zat, hij ging bidden tot god en dat hij dan vanzelf verlichting voelde.

De laatste maanden deed hij met veel plezier aan dagbesteding in een verzorgingstehuis. Door zijn psychische klachten was een volwaardige baan te hoog gegrepen voor hem, echter op deze manier kon hij toch zijn steentje bijdragen aan de maatschappij en had hij een goede invulling van zijn dag.

Het leek dan ook de goede kant op te gaan met Bonnano. Hoe het toch zover heeft kunnen komen dat hij een einde aan zijn leven maakte, is moeilijk te begrijpen.

Wij bidden voor zijn eeuwige rust!