M25 Rotterdam van start

M25 Rotterdam start met een 1e bijeenkomst voor jongeren op 8 maart

M25 is een diaconaal project dat jongeren tussen de 12 en de 17 jaar uitdaagt en ondersteunt om zich in te zetten voor kwetsbare mensen in de samenleving. Jongeren maken kennis met projecten voor bijvoorbeeld daklozen, gehandicapten of ouderen. Vervolgens gaan zij voor een bepaalde periode ook zelf aan de slag als vrijwilliger.

Het project M25 is ontstaan in Delft (zie: www.m25delft.nl) en draait inmiddels op meerdere plekken in het land succesvol. Mara is zowel in Den Haag als in Rotterdam met een aantal parochies begonnen om een M25-groep op te starten. In Rotterdam vindt op zondag 8 maart aanstaande van 14.00 tot 15.30 uur de eerste kennismakingsbijeenkomst voor de jongeren plaats aan de St. Mariastraat 142 b.

Voor meer informatie over dit project, de kennismakingsbijeenkomst of deelname aan de initiatiefgroep: Kordula Braat (kordula@maraprojecten.nl).

Medewerker M25 in Den Haag

Rocelie Alivio is de nieuwste medewerker binnen Mara. Zij gaat de drie parochies in Den Haag (Ignatius, Agnes en Willibrord) ondersteunen bij het opzetten van M25, een diaconaal jongerenproject. Op woensdag 25 februari zal ze kennismaken met de vrijwilligers en gaan zij gezamenlijk aan de slag om de eerste bijeenkomst voor en met jongeren voor te bereiden. Rocelie is bereikbaar via rocelie@maraprojecten.nl en via de vaste telefoon van Mara Den Haag, 070-3585025.

 

Geplaatst in M25.