De Jessehof

Interkerkelijk Diaconaal Centrum de Jessehof

Rust en ontmoeting.

Een punt van rust en een plek van ontmoeting, dat wil het Interkerkelijk Diaconaal Centrum de Jessehof zijn. Als u er aan toe bent om even te niets te hoeven of als u een medemens wil ontmoeten om een praatje te maken omdat de stilte om u heen teveel van het goede wordt, dan staan de deuren van de Jessehof open.

Sinds 21 januari 2012 is het een plek in het centrum van Delft waar iedereen terecht kan voor een kopje koffie of thee, voor wat aandacht of rust, voor een luisterend oor of een goed gesprek, soms voor advies of concrete hulp. Een team van gastheren en -vrouwen ontvangen u gastvrij en geven u de ruimte die u nodig heeft.

De Jessehof is vanaf 1 september 2016 zes maal per week open voor inloop op dinsdag, donderdag- en zaterdagochtend van 10-13 uur, maandag- en vrijdagmiddag van 14.00-17.00 uur en zondag van 14-16 uur. Op deze tijden kan men koffie drinken met elkaar, de krant lezen, de computer gebruiken en vooral met elkaar, de vrijwilligers of pastores praten. Voor de kinderen is er een kinderhoek. Honden, mits goed opgevoed, zijn ook welkom. De eerste vrijdag van de maand hebben we een maaltijd vanaf 18.00 uur, Elke zaterdag om 11 uur is er Nederlandse les. De Jessehof is die plek voor iedereen. Kom eens binnenlopen voor een bakkie en/of een praatje. U bent van harte welkom!

Contactgegevens Jessehof:

Interkerkelijke Diaconaal Centrum Jessehof
Burgwal 50
2611 GJ Delft
tel. 015-8871539
e-mail: info@jessehof.nl

Hun website

Klik hier voor een bezoek aan hun website