“HELP me even, de bus weer even op gang te krijgen!!!!!”

Dit is wat er in deze winter regelmatig is geroepen, omdat de bus met “Vrede en alle Goeds”, het liet afweten. Onze bus, oh zo belangrijk bij het inzamelen en uitdelen van goederen voor de Voedselbank, Non Food Bank, vieringen voor dak en thuisloze, de jaarlijkse bbq en veel meer activiteiten van het RK Stadsdiaconaat loopt op zijn laatste beentjes.

Deze bus heeft al een respectabele leeftijd van 11 jaar en bijna 300.000 kilometers achter de kiezen. Hoogste tijd om een spaarpotje aan te leggen om een jongere versie met een betrouwbare inzetbaarheid aan te schaffen.

Het streven is om over één á twee jaar voldoende middelen te hebben voor de aanschaf, van een goed betrouwbaar en aan de eisen van de tijd, transportmiddel te hebben. Onze spaarmiddelen zijn beperkt, immers de gelden die we nu ontvangen worden ingezet voor onze doelgroep.

Wilt u ons daar bij helpen? Het zou ook een mooi afscheidscadeau zijn voor onze diaken Hans van Bemmel. Hij zou niets liever willen dan dit afscheid!…… U kunt uw bijdrage storten op banknummer: 62 03 89 141 t.n.v. Rk stadsdiaconaat Delft. Onder vermelding van “nieuw busje” Ton van Schie, namens alle 150 vrijwilligers

 

 

Geplaatst in Algemeen.