Actie “Geef ze de vijf!” van Vakantiebank Delft e.o.

In Delft e.o. leven veel gezinnen onder het sociaal minimum inkomen. Zij worden dagelijks geconfronteerd met veel financiële én sociale problemen. Voor deze gezinnen organiseert Vakantiebank Delft e.o. al twaalf jaar dagjes uit en korte vakanties. In het voorjaar van 2020 gooide de coronacrisis roet in het eten en konden alle uitjes helaas niet doorgaan.

Maar in die zomer hebben wij toch bijna al onze vakantieplannen kunnen realiseren: voor een aantal gezinnen hebben wij vakantiehuisjes kunnen huren en ook onze Duinrellvakantie kon gelukkig doorgaan. Een aantal alleenstaanden is voor een heerlijke ontspanvakantie naar het kloosterhotel ZIN in Vught geweest.

We hopen van harte dat wij deze zomer nog meer mensen op vakantie kunnen sturen, maar daarbij hebben wij uw hulp hard nodig! In de maanden mei en juni, wanneer velen van u het vakantiegeld ontvangen, vraagt de Vakantiebank Delft daarom weer aandacht voor onze actie 'Geef ze de Vijf': vijf euro van uw vakantiegeld helpt ons weer om een mooie vakantieervaring te realiseren voor mensen die hiervoor zelf financieel geen mogelijkheden hebben. Doet u ook mee?

U kunt uw gift overmaken naar:
rekeningnummer NL 67 ABNA 0620 3891 41
t.n.v. RK Stadsdiaconaat Delft e.o.
onder vermelding van: Vakantiebank Delft 'Geef ze de Vijf'.

Alvast bedankt namens de Vakantiebank Delft e.o. én al haar cliënten!

Geplaatst in Actueel.